PITTA SENA

PITTA SENA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 514 beoordelingen
12 sep 2018 om 16:39 zoals altijd
9 sep 2018 om 15:08 Eten was lekker en het werd sneller geleverd dan verwacht. Er werd rekening gehouden met mijn opmerkingen. Dessert vergeten maar na 1 telefoontje werd het direct gebracht. Ik ben tevreden!
8 sep 2018 om 20:15 Eten nog goed warm, snel bezorgd en ook lekker. Prijs/kwaliteit in orde.
7 sep 2018 om 6:16 TOP !!! dank U
6 sep 2018 om 23:31 Het eten was oke maar heb al bij betere plekken gegeten. De bezorger was op tijd maar niet vriendelijk.
4 sep 2018 om 20:46 HEERLIJKE SMEUIGE KAPSALON! Een echte aanrader
3 sep 2018 om 18:02 Vlotte levering, en het eten was lekker . Dikke duim
27 aug 2018 om 7:35 Mijn eten was koud maar echt koud zelfs niet lauw, de helft van mijn bestelling was maar geleverd, de frieten waren steenhard en er zaten dode fruitvliegjes tussen de frieten. Geen aanrader!!
26 aug 2018 om 0:49 Het eten was bijna koud toen ik het kreeg. Gelukkig was de drank ook koud. Had hiervoor nochtans enkel goede ervaringen met Pitta Sena; en als ik zelf langs ga in het restaurant is ook altijd alles in orde.
25 aug 2018 om 8:46 Se te de la merde!!!!!!
17 aug 2018 om 8:44 Niet fijn als je een melding krijgt dat je eten er over ca. 5 minuten zal zijn en je dan 25 minuten later nog steeds zit te wachten.
11 aug 2018 om 11:48 De pittaschotel was echt niet te eten; ondoorbakken stukken vet - ik diende er alles uit te peuzelen en ben uiteindelijk na 5 min gestopt met eten : regelrecht vuilbak. Eerste en allerlaatste keer.